Unic in Delta Dunării, „Puflene Parc” este noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea dintre frumusetea naturii, confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta tinuta profesionala.

Amplasat pe malul bratului Sf Gheorghe , unul dintre bratele principale ale Dunarii , intr-un decor natural unic, „Puflene Parc” este destinatia perfecta pentru o vacanta de neuitat, fie ca esti impreuna cu familia sau prietenii, bunul gust, rafinamentul si eleganta te vor surprinde la fiecare pas.

Posibilitatile de relaxare sunt multiple si raspund celor mai exigente cerinte. Acest proiect este rezultatul pasiunii si al perseverentei, intr-un peisaj de basm desfasurat pe o suprafaţa de aproape 10 ha.

Puflene Parc” din Murighiol este noul etalon al ospitalitatii din Delta Dunarii.

Pentru cei pasionati de pescuit se pot organiza excursii cu ambarcatiunile proprii pe canalele Deltei unde pot fi admirate fauna spectaculoasa si intinderile de vegetatie luxurianta.

Accesul catre „Puflene Parc” se poate face cu autoturismul propriu, avantaj pe care celelalte unitati de primire turistica din zona nu il au, turistii nemaifiind nevoiti sa astepte o ambarcatiune pentru a se face transferul.

ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână